There was a problem loading the comments.

Hoe koppel ik mijn Discord account?

Supportportaal  »  Bibliotheek der Wijsheden  »  Bekijk Artikel

  Print
Als je een Medewerker bent in de server van SprookjesCraft, dan ontvang je de exclusieve Medewerker rol na het koppelen van jouw Discord. Hiermee krijg je toegang tot speciale spraak- en chatkanalen in onze Discord-server. Ook krijgt jouw naam een groene kleur, zodat je nog beter als Medewerker te herkennen bent.

75d08343a4c50f6c4b1f1bd874a2d881b192747a?t=0d94dd404494ba8682aebaa7427f6b3a Volg de volgende stappen om je Discord account aan Minecraft te koppelen:
  1. Word lid van onze Discord server. Ga hiervoor naar discord.sprookjescraft.nl.
  2. Log in op MijnSC. Als je nog geen account hebt, maak deze dan eerst aan.
  3. Ga naar 'Verbonden accounts' op MijnSC, hier kan je jouw Discord koppelen.
  4. Zodra je jouw Discord hebt gekoppeld aan jouw MijnSC-account, zal je zo snel mogelijk de juiste rol krijgen op de Discord.

Lukt het nog steeds niet om jouw Discord-rol te krijgen? Neem dan contact op met onze helpdesk, wij zullen je dan zo goed mogelijk proberen te helpen.

Let op: Ben je Medewerker+ of heb je Medewerker gekocht in onze oude webwinkel en wil je ook graag een Medewerker-rol in onze Discord? Ga dan naar https://mijn.sc/tebex om je transacties over te zetten. Mocht het nog steeds niet lukken, neem dan contact met ons op, zodat we de Medewerker-rol handmatig op jouw MijnSC-account kunnen zetten.

Delen via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.

Gerelateerde Artikelen

© SprookjesCraft