There was a problem loading the comments.

Hoe verander ik mijn Minecraftversie?

Supportportaal  »  Bibliotheek der Wijsheden  »  Bekijk Artikel

Print
  1. Start de Java-versie van Minecraft op. SprookjesCraft is alleen te bezoeken met deze versie.
  2. Klik op ‘Installaties’ in de bovenste donkergrijze balk.
  3. Klik op ‘⊕ Nieuw’.
  4. Klik op het vakje onder ‘Versie’, waarin staat ‘Nieuwste release’.
  5. Scroll naar beneden, en klik op de Minecraft-versie die je wilt hebben. (Voor SprookjesCraft heb je Minecraft-versie 1.12.2 nodig)
  6. Klik op het groene knopje onderaan het venster met ‘Maken’.
  7. Ga weer terug naar het opstartmenu door bovenaan op ‘Spelen’ te klikken.
  8. Selecteer de juiste Minecraft-versie door op het pijltje te klikken aan de linker van de grote groene knop ‘Spelen’.
  9. Klik op de installatie met de juiste Minecraft-versie die jij bij stap 5 hebt geselecteerd.
  10. Klik op ‘Spelen’. Jouw computer zal de Minecraft-versie downloaden, en vervolgens opstarten.

0959af7a080642b51f0541de0791a6ab582bcef9?t=cb71d9edb535a7ec3d2dbe5ac13c3faf

Bijlagen

Delen via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.