There was a problem loading the comments.

Stappenplan om verbindingsproblemen op te lossen

Supportportaal  »  Bibliotheek der Wijsheden  »  Bekijk Artikel

  Print
Oei, jammer dat het niet lukt om te verbinden met de server! Hieronder staat een stappenplan met mogelijke oplossingen. Probeer na elke stap opnieuw te verbinden. Als het verbinden daarna nog steeds niet werkt, ga dan door naar de volgende stap.

  1. Heb je het juiste server-IP? Het is natuurlijk wel handig om de juiste server-IP te hebben als je met de server wilt verbinden. Ons huidige server-IP is play.sprookjescraft.nl.
  2. Gebruik je de juiste Minecraft-versie? Het is belangrijk dat je de juiste Minecraft-versie gebruikt als je probeert te verbinden met SprookjesCraft. Met Minecraft-versie 1.18.1 heb je de beste ervaring in onze server. Als je een andere Minecraft-versie gebruikt, dan kan het zijn dat sommige technieken niet goed werken of dat je helemaal niet met de server kan verbinden. Hier kan je lezen hoe je jouw Minecraft-versie kan veranderen.
  3. Staan je resourcepack-instellingen goed? In onze resourcepack staan alle modellen die je kan vinden in onze server. Als je Minecraft verkeerd ingesteld staat, dan kan je de resourcepack niet downloaden en daardoor niet verbinden. Je kan hier meer informatie vinden hoe je jouw instellingen aanpast dat de resourcepack goed gedownload wordt en je met de server kan verbinden.
  4. Java updaten Minecraft maakt gebruik van het computerplatform Java. Het kan voorkomen dat je niet goed met de server kan verbinden als Java niet goed geüpdatet is. Op https://www.java.com/nl/download/ kan je de laatste versie van Java downloaden en installeren.
  5. Opnieuw Minecraft installeren Als laatste redmiddel kan je het beste Minecraft opnieuw installeren. Deïnstalleer Minecraft via de instellingen van jouw computer. Nadat je dit volledig hebt gedaan, herinstalleer Minecraft. (Je kan Minecraft downloaden door in te loggen op minecraft.net.)
Kan je nog steeds niet verbinden met onze server? Neem dan contact op met onze helpdesk. We zullen je dan zo goed mogelijk proberen te helpen!

Delen via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.
© SprookjesCraft