There was a problem loading the comments.

Veelgestelde vragen over de resourcepack

Supportportaal  »  Bibliotheek der Wijsheden  »  Bekijk Artikel

  Print

Hoe download ik de resourcepack?

Zodra je met de SprookjesCraft-server verbindt, zal je een melding krijgen om resourcepacks in te schakelen. Zodra je op ‘Ja’ (“Yes”) klikt, zal de resourcepacks gedownload worden. Je downloadt dan de nieuwste resourcepack, met de laatste toevoegingen.


Let op: De resourcepacks werken het beste met Minecraft-versie 1.19.2. Als het voorkomt dat er textures of models niet goed laden, probeer dan jouw Minecraft-versie te veranderen.

Ik heb per ongeluk de melding weggeklikt, wat moet ik doen?

Geen zorgen! Je kan nogsteeds de resourcepack inschakelen. Navigeer hiervoor eerst naar de serverlijst en selecteer SprookjesCraft. Klik onderaan het scherm op ‘Bewerken’ (“Edit”). Klik vervolgens op het knopje ‘Serverbronpakketten’ (“Server Resource Packs”), totdat er ‘Ingeschakeld’ (“Enabled”) staat. Als je nu met de server verbindt, dan zal de resourcepack vanzelf worden gedownload.

HELP! Ik krijg geen melding als ik met de server verbind!

Het kan gebeuren dat je geen melding krijgt als je met de SprookjesCraft-server verbindt. Om dit te verhelpen, zal je een instelling moeten veranderen. Navigeer eerst naar de serverlijst en selecteer SprookjesCraft. Klik onderaan het scherm op ‘Bewerken’ (“Edit”). Klik vervolgens op het knopje ‘Serverbronpakketten’ (“Server Resource Packs”), totdat er ‘Ingeschakeld’ (“Enabled”) staat. Als je nu met de server verbindt, dan zal de resourcepack vanzelf worden gedownload.

Ik heb een tip/opmerking/suggestie over jullie resourcepack!

Als je een tip/opmerking/suggestie over de resourcepack hebt, dan kan je het beste een berichtje sturen naar onze helpdesk. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op jouw tip/opmerking/suggestie met een antwoord/woordgrap/schattig kattenplaatje.

Delen via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.
© SprookjesCraft